Firmele vor fi verificate de inspectorii antifrauda inainte de a fi declarate inactive. Noile reguli se aplica deja

Luni, 21 Iulie 2014, ora 16:10
1974 citiri
Firmele vor fi verificate de inspectorii antifrauda inainte de a fi declarate inactive. Noile reguli se aplica deja

Contribuabilii vor fi verificati atat de inspectorii fiscali, cat si de cei antifrauda inainte de a fi declarati inactivi, se mentioneaza intr-un act normativ, care se aplica de vineri.

Acelasi lucru va fi valabil si pentru contribuabilii care vor fi reactivati in circuitul fiscal. Noile reglementari au modificat si data la care decizia de declarare a inactivitatii unei firme sau a reactivarii acesteia va incepe sa produca efecte fata de terti.

Firmele care sunt declarate inactive si cele care sunt reactivate vor fi supuse mai intai unor verificari ale Fiscului. Aceasta masura este cuprinsa in Ordinul ANAF nr. 1.847/2014 pentru aprobarea procedurilor de aplicare a art. 781 din Codul de procedura fiscala, precum si pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 535 din 18 iulie 2014 si care a intrat in vigoare la data publicarii.

Citeste mai multe despre Firmele vor fi verificate de inspectorii antifrauda inainte de a fi declarate inactive. Noile reguli se aplica deja pe AvocatNet.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inspectori antifrauda, #verificari firme inspectori fiscali, #firme inactive , #Stiri Legislatie