Esti consultant fiscal? Vezi ce taxe ai de platit pana in 15 martie

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 12:59
1690 citiri
Esti consultant fiscal? Vezi ce taxe ai de platit pana in 15 martie

Toti membrii activi ai Camerei Consultantilor Fiscali, adica atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, au de indeplinit cateva obligatii la inceput de an. Concret, este vorba de cotizatiile fixe si variabile ce trebuie achitate pana in 15 martie.

Cotizatiile fixe anuale si cotizatiile variabile reprezinta sumele in lei care trebuie achitate de catre membrii Camerei Consultantilor Fiscali (persoane fizice active si inactive si persoane juridice) in vederea mentinerii in Registrul consultantilor fiscali si al societatilor comerciale de consultanta fiscala. In plus, in acest fel se asigura si accesul membrilor la serviciile acordate de Camera Consultantilor Fiscali (CCF).

Sumele pe care membrii CCF trebuie sa le achite in anul 2013 au fost stabilite prin Hotararea Camerei Consultantilor Fiscali nr. 2/2013 privind aprobarea cotizatiilor, a termenelor de plata si a obligatiilor declarative pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali in anul 2013 ce a fost publicata in Monitorul Oficial, nr. 58 din 25 ianuarie 2013.

Citeste mai multe despre Esti consultant fiscal? Vezi ce taxe ai de platit pana in 15 martie pe Avocatnet.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#taxe consultanti fiscali, #cotizatii consultanti fiscali, #termen plata taxe consultanti , #Stiri Legislatie