Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Codul fiscal, modificat recent. Noutatile se aplica din 17 mai

Codul fiscal, modificat recent. Noutatile se aplica din 17 mai


Codul fiscal a fost modificat printr-un act normativ publicat recent in Monitorul Oficial si care va intra in vigoare pe 17 mai, adica maine. Noile dispozitii aduc clarificari anumitor articole din legislatia fiscala.

In Monitorul Oficial, Partea I, nr. 355 din 14 mai 2014 s-a publicat Legea nr. 69/2014 care aproba cu modificari OG nr. 28/2013 ce a introdus anul trecut unele noutati in Codul fiscal.

Printre cele mai importante aspecte cuprinse in legea care se va aplica de maine se numara clarificarea dispozitiilor privind aplicarea accizelor nearmonizate pentru livrari de arme si munitii si a celor referitoare la momentul exigibilitatii accizelor pentru tranzactii cu produse supuse accizelor nearmonizate, precum si stabilirea situatiei in care este necesara depunerea declaratiei de accize pentru tranzactii cu produse supuse accizelor nearmonizate.

Citeste mai multe despre Codul fiscal, modificat recent. Noutatile se aplica din 17 mai pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2254 ori
Citeste mai multe despreCod Fiscal 2014 modificari cod fiscal