Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Certificatul de atestare fiscala va contine informatii noi despre obligatiile fiscale ale unei firme

Certificatul de atestare fiscala va contine informatii noi despre obligatiile fiscale ale unei firme


Prevederile care reglementeaza certificatul de atestare fiscala vor fi modificate, potrivit unui proiect de act normativ publicat de Ministerul Finantelor, care propune completarea documentului cu noi informatii despre starea fiscala a unui contribuabil.

De asemenea, reglementarile propuse de Finante aduc elemente noi si in ceea ce priveste procedura de solicitare a acestui certificat.

Certificatul de atestare fiscala este documentul care reflecta modul de indeplinire a obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor, contributiilor si a altor venituri datorate bugetului general consolidat al statului.

Obtinerea acestui document este reglementata de Ordinul MFP nr. 752/2006, care urmeaza sa fie modificat, Finantele publicand in dezbatere publica un asemenea proiect de act normativ.

Citeste mai multe despre Certificatul de atestare fiscala va contine informatii noi despre obligatiile fiscale ale unei firme pe Avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1646 ori