Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CCR a decis: Cartelele telefonice vor fi cumparate, in continuare, fara buletin

CCR a decis: Cartelele telefonice vor fi cumparate, in continuare, fara buletin


Legea privind cartelele prepay este neconstitutionala in ansamblul sau, a decis Curtea Constitutionala in cadrul sedintei de ieri. Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei, CCR a admis astfel obiectia de neconstitutionalitate formulata de Avocatul Poporului.

Actul normativ, recent aprobat de Camera Deputatilor prin vot final, prevede ca persoanele care detin o cartela telefonica prepay, precum si cele care intentioneaza sa cumpere o astfel de cartela ar trebui sa se inregistreze din 2015 la operatorul de telefonie cu un act de identitate. In prezent, cumpararea sau detinerea unei cartele telefonice prepay nu presupune prezentarea buletinului de catre cumparator.

Citeste mai multe despre CCR a decis ca legea cartelelor prepay este neconstitutionala. Cartelele telefonice vor fi cumparate, in continuare, fara buletin pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1683 ori
Citeste mai multe desprepre pay lege pre pay ccr pre pay