Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Care sunt regulile de vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan

Care sunt regulile de vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan


Normele metodologice ale legii de vanzare-cumparare a terenurilor agricole situate in extravilan, publicate recent in Monitorul Oficial, detaliaza regulile si procedurile ce trebuie respectate in cazul instrainarii prin vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan.

Ordinul nr. 719/740/M.57/2.333 ("Normele metodologice") privind aprobarea normelor metodologice pentru aplicarea titlului I din Legea nr. 17/2014 privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului, astfel cum a fost modificata prin Legea nr. 68/2014 ("Legea 17") a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 401 din 30.05.2014.

Citeste mai multe despre Care sunt regulile de vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2729 ori