Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ajutoarele de incalzire pentru iarna: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de ele

Ajutoarele de incalzire pentru iarna: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de ele


In fiecare iarna, statul acorda ajutoare de incalzire familiilor si persoanelor singure cu venituri reduse. In acest sezon, insa, regulile in domeniu au fost modificate substantial de autoritati.

Unele categorii de persoane pot beneficia, in perioada 1 noiembrie 2013 - 31 martie 2014, de subventii de la stat pentru acoperirea integrala sau a unei parti din cheltuielile cu incalzirea locuintei, daca indeplinesc, cumulativ, mai multe conditii, stabilite prin HG nr. 778/2013, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 631, din 11 octombrie 2013, intrata in vigoare la data publicarii.

Concret, de ajutorul pentru incalzirea locuintei vor beneficia familiile ori persoanele singure cu venituri reduse, cetateni romani, precum si cetateni straini ori apatrizi, cu domiciliul sau resedinta in Romania, stabilita in conditiile legislatiei romane.

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1919 ori