Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agenda fiscala a lunii iunie: Vezi ce formulare trebuie depuse la ANAF

Agenda fiscala a lunii iunie: Vezi ce formulare trebuie depuse la ANAF


Contribuabilii vor trebui sa depuna in iunie la Fisc aproximativ 20 de formulare. Acesta reprezinta numarul obisnuit de declaratii fiscale care trebuie indeplinite, comparativ cu luna mai cand s-au depus situatiile financiare pe 2013 si a fost platita prima rata a impozitului pe constructiile speciale de 1,5%.

Totusi, si in aceasta luna contribuabilii vor trebui sa efectueze plati specifice, respectiv plata anticipata privind impozitul pe venit si contributia de asigurari sociale de sanatate, ambele pentru trimestrul al doilea, precum si prima transa a impozitului pe reprezentanta.

Vineri, 6 iunie, trebuie depusa declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, Formularul 092.

Citeste mai multe despre Agenda fiscala a lunii iunie: Vezi ce formulare trebuie depuse la ANAF pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2264 ori