Abonamentele private de sanatate, deductibile pentru angajator doar pentru anumite servicii

Vineri, 28 Martie 2014, ora 17:00
2627 citiri
Abonamentele private de sanatate, deductibile pentru angajator doar pentru anumite servicii

Angajatorii care acorda salariatilor abonamente la clinici private de sanatate trebuie sa fie atenti, pentru ca acestea sunt deductibile fiscal numai pentru anumite servicii medicale. De asemenea, si asigurarile private de sanatate sunt deductibile pentru angajator, dar in limita a 250 de euro pe an pentru un angajat.

Abonamentele de sanatate sunt deductibile fiscal pentru angajator, insa numai pentru serviciile de medicina muncii, a declarat pentru AvocatNet.ro Laura Stefan, Business Development Manager Accace.

"Sunt deductibile fiscal doar serviciile de medicina muncii. Daca pe langa serviciile de medicina muncii sunt incluse in abonament si alte tipuri de investigatii, acestea sunt considerate avantaje de natura salariala pentru angajati si impozitate. In practica, linia dintre serviciile de medicina muncii si cele de medicina generala fiind foarte fina, sunt incluse cat mai multe consultatii sub umbrela serviciilor de medicina a muncii", a explicat specialistul.

Citeste mai multe despre Abonamentele private de sanatate sunt deductibile pentru angajator numai pentru anumite servicii medicale pe AvocatNet.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#abonamente private sanatate, #abonamente sanatate deductibile fiscal , #Stiri Legislatie