Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

3 situatii in care poti apela la un detectiv

3 situatii in care poti apela la un detectiv


Exista anumite situatii cand suspiciunile si incertitudinea sunt atat de apasatoare, incat viata este afectata si relatiile dintre oameni se degradeaza treptat. Imposibilitatea de a afla anumite informatii sau detalii din viata unei persoane apropiate intr-o situatie delicata poate fi rezolvata eficient prin apelarea la serviciile unui detectiv privat, care se ocupa exclusiv de rezolvarea unor astfel de situatii care necesita clarificare. Printre cele mai frecvente situatii in care oamenii au nevoie de serviciile unor detectivi profesionisti pentru a face ceea ce ei nu ar putea, din lipsa de timp, instrumente si calificare, se numara urmatoarele:

1. Suspiciuni de infidelitate

Suspiciunile cu privire la fidelitatea partenerul de viata sunt dureroase si afecteaza viata de cuplu, armonia casei si bunastarea generala a persoanei care simte ca a fost tradata. In aceasta situatie, adevarul poate fi cu adevarat dificil de aflat pe cont propriu. De cele mai multe ori, intuitia nu insala atunci cand vine vorba de chestiuni atat de profunde, insa aceasta nu este de ajuns. Acuzarea partenerului in lipsa de dovezi poate face mai mult rau relatiei daca acuzatia nu este reala si fondata.

Din acest motiv, cea mai buna alegere pe care o poate face partenerul care are incertitudini este sa ceara ajutor de la profesionisti, mai exact de la un detectiv care se ocupa in special de cautarea dovezilor in diferite situatii si care are experienta. Doar in acest fel o persoana poate obtine dovezi clare, care sa ii confirme sau sa ii infirme banuielile dureroase. Detectivul va desfasura operatiunea intr-un mod subtil si confidential, fara a pune in pericol libertatea sau spatiul privat al persoanei cercetate.

2. Incertitudine cu privire la conduita minorilor

Copiii sunt deseori schimbatori si se comporta neobisnuit in diferite etape ale vietii. Totusi, exista situatii in care schimbarile de comportament se produc brusc, iar parintii nu pot sa determine cauza. Pentru a-si clarifica orice incertitudine si pentru a afla daca minorul a intrat intr-un anturaj periculos sau pur si simplu are o perioada mai dificila, parintii pot solicita unui detectiv sa verifice copilul in timpul in care acesta nu se afla sub supravegherea parintilor. In urma verificarii, motivele comportamentului vor fi scoase la iveala.

3. Verificarea corectitudinii CV-urilor

Detectivii ofera un set complex de servicii juridice, printre care verificarea veridicitatii CV-urilor angajatilor. Multe persoane au tendinta de a-si adauga experienta si calificari din pix, pentru a avea un CV cat mai stufos si cat mai atractiv. Acest lucru poate induce in eroare angajatorii, care risca sa incheie contract pentru un post important cu o persoana care nu are nimic de-a face cu domeniul de activitate al firmei respective.

Daca angajatorul are nevoie sa stie cu exactitate cat de reale sunt informatiile prezentate in CV-urile potentialilor sai angajati, poate apela la un detectiv care are experienta si instrumentele necesare pentru a verifica corectitudinea datelor furnizate. Discretia este garantata, iar persoana verificata nu va sti ca este cercetata si nu va afla acest lucru decat la dorinta solicitantului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1478 ori
Citeste mai multe despredetectiv detectiv particular