Senat: Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi dezbatut pe 25 august

Luni, 18 August 2014, ora 15:52
3203 citiri
Senat: Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi dezbatut pe 25 august

Biroul Permanent al Senatului a decis ca sedinta extraordinara a plenului in care sa se discute despre proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale sa aiba loc luni, 25 august.

"Biroul Permanent a stabilit ca sedinta extraordinara sa aiba loc luni, 25 august. Discutiile care au avut loc in cadrul Biroului Permanent au aratat ca astazi era aproape imposibil sa facem datorita faptului ca trebuia sa trimitem materialele la Comisie (de buget-finante n.r.), sa fie convocat Ministerul de Finante. Luni la ora 14,00 vom avea Biroul Permanent, iar la ora 16,00 - Plen. Apoi o trimitem la Camera Deputatilor", a spus Ilie Sarbu, liderului grupului PSD din Senat, la finalul sedintei Biroului Permanent de luni.

Potrivit acestuia, Camera Deputatilor va avea sesiune in data de 26 august pentru acest proiect.

"La 1 octombrie va fi in vigoare (reducerea CAS n.r.) si pot beneficia firmele private de aceasta reducere. (...) Noi sustinem ce am trimis la promulgare. Ei (cei din opozitie n.r.) am inteles ca au anumite puncte de vedere care seamana acum cu cele ale domnului Basescu (Traian Basescu - presedintele Romaniei n.r.). Vor sa stie de unde se iau banii, ati vazut declaratiile pe care le fac. Agenda este aproape comuna cu a domnului Basescu", a explicat Sarbu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lege cas, #reducere cas, #senat cas , #Senat