Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reducerea CAS va diminua costurile salariale ale angajatorilor, dar exista riscul cresterii altor taxe

Reducerea CAS va diminua costurile salariale ale angajatorilor, dar exista riscul cresterii altor taxe


Reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajatori, masura care urmeaza sa fie reexaminata astazi de Senat, va avea ca efect scaderea costurilor cu forta de munca, insa acest lucru va fi vizibil doar la nivelul anumitor firme, sustin specialistii. Acestia sunt sceptici in privinta stimularii angajarilor cu forme legale ca urmare a implementarii noii masuri si atrag atentia ca ar putea creste alte taxe si impozite.

Senatul urmeaza sa se reuneasca astazi, la ora 16:00, in sesiune extraordina pentru a reexamina proiectul de lege privind reducerea cotei contributiei de asigurari sociale (CAS) cu cinci puncte procentuale la angajator, se mentioneaza in Decizia Senatului nr. 13/2014, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 612 din 19 august 2014.

Initial, sedinta a fost programata pentru 18 august, insa Biroul permanent al Senatului a decis sa amane sedinta pentru 25 august.

Citeste mai multe despre Reducerea CAS va diminua costurile salariale ale angajatorilor, dar exista riscul cresterii altor taxe. Masura va fi intr-adevar benefica pentru firme? pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2924 ori