Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Legea societatilor comerciale ar putea fi modificata. Vezi propunerile

Legea societatilor comerciale ar putea fi modificata. Vezi propunerile


Firmele si-ar putea administra activitatea pe baza unor reguli noi, dupa ce un proiect de act normativ privind modificarea legii societatilor comerciale a fost aprobat de Senat. Mai exact, documentul stabileste ca transmiterea partilor sociale catre una sau mai multe persoane s-ar putea realiza numai dupa ce ANAF va efectua o inspectie fiscala.

In plus, o societate dizolvata nu va mai putea fi radiata din oficiu, ci ar urma sa parcurga in mod obligatoriu operatiunile de lichidare.

Legea societatilor nr. 31/1990 ar putea fi modificata printr-un proiect de lege, initiat de senatorul PSD Darius-Bogdan Valcov, care a fost aprobat ieri de Senat. Acest document stabileste cateva noutati referitoare la vanzarea firmelor si la procedura lichidarii.

Citeste mai multe despre Legea societatilor comerciale ar putea fi modificata. Cesiunea partilor sociale, posibila numai dupa o inspectie fiscala pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2488 ori