Tariceanu: prioritatile sunt combaterea crizei si sustinerea mediului de afaceri

Duminica, 31 Ianuarie 2010, ora 18:09
1765 citiri
Tariceanu: prioritatile sunt combaterea crizei si sustinerea mediului de afaceri

Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, dupa o discutie cu grupurile parlamentare liberale, ca partidul are ca prioritati pentru sesiunea care incepe luni masuri de combatere a crizei, de sustinere a mediului de afaceri, precum si masuri legate de domeniul fiscal. 

Calin Popescu Tariceanu a spus ca PNL are printre prioritati, in sesiunea parlamentara care incepe luni, masuri de combatere a crizei, de sustinere a mediului de afaceri, precum si masuri legate de domeniul fiscal.

Liderul liberal a mentionat printre prioritati domeniile sanatate, administratie publica, educatie, munca si protectie sociala, ordine publica, siguranta, agricultura, informeaza Mediafax.

El a mai spus ca a prezentat grupurilor PNL din Parlament un proiect personal destinat imbunatatirii functionarii institutiilor statului, care creioneaza un Parlament mai puternic, drepturi mai multe pentur cetateni, un Guvern si o Presedintie mai controlate.

Tariceanu a mentionat ca proiectul sau vizeaza modificarea modului de alegere a Senatului, Camera care ar putea avea rol de reprezentare a comunitatilor locale.

Grupurile parlamentare ale PNL au discutat, duminica, la Poiana Brasov, despre prioritatile in sesiunea parlamentara care incepe luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
#afaceri, #combatere, #criza, #mediu, #pnl , #Parlament