CNIPMMR organizeaza Topul National al Firmelor Private

Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 11:17
2861 citiri
CNIPMMR organizeaza Topul National al Firmelor Private

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri organizeaza vineri, 5 noiembrie 2010, la Palatul Parlamentului, a XVIII-a editie a "Topului National al Firmelor Private - 2010". Evenimentul va avea loc in sala "A.I.Cuza".

Acest eveniment se va bucura de participarea reprezentantilor Guvernului, a liderilor partidelor politice parlamentare, a unor organizatii importante din tara si strainatate precum si a circa 1.000 de intreprinzatori privati.

In acest an, in cadrul evenimentului va fi prezent Dl Georg Toifl, presedintele Uniunii Europene a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii - UEAPME.

Clasamentele au fost intocmite tinand cont de prevederile Legii nr. 346/2004, pe baza datelor obtinute de la Oficiul Registrului Comertului privind rezultatele financiare ale firmelor, declarate in bilantul incheiat la 31 decembrie 2009.

In functie de performantele realizate, se vor acorda premii, la nivel national pentru firmele clasate pe primele trei locuri la cele patru categorii de marime: micro, mici, mijlocii si mari, premii si trofee ale Asociatiei Mondiale pentru IMM, premii si trofee ale Uniunii Europene a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii, premii si trofee speciale la nivel national, pentru Excelenta in Afaceri.

De asemenea, se va realiza clasamentul firmelor nou infiintate in ultimii 3 ani si clasate la nivel national pe locurile 1, 2 si 3 si clasamentul celor mai performante femei manager din intreprinderi mici si mijlocii pe anul 2008.

Noutatea acestui an o reprezinta realizarea clasamentului pentru crearea de locuri de munca, acordarea de premii speciale pentru rezultate sau contributii deosebite intr-un anumit domeniu si intocmirea clasamentului pe domenii de activitate in functie de cifra de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intreprinderi, #IMM-uri, #firme private, #locuri de munca, #clasament , #Parlament