Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

COR 2013. Clasificarea ocupatiilor din Romania, modificata pentru a doua oara in acest an

COR 2013. Clasificarea ocupatiilor din Romania, modificata pentru a doua oara in acest an


Clasificarea ocupatiilor din Romania a fost modificata din nou, dupa ce un act normativ in acest sens a fost publicat miercuri in Monitorul Oficial. Concret, au fost adaugate noi ocupatii, in timp ce altele, deja existente, au fost radiate.

Clasificarea ocupatiilor din Romania se modifica pentru a doua oara in acest an, dupa ce Ordinul comun al Ministerului Muncii si si al Instititului National de Statistica nr. 2176/931/2013 privind modificarea si completarea Clasificarii ocupatiilor din Romania - nivel de ocupatie (sase caractere) a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 692, din 13 noiembrie 2013.

Actul normativ, intrat deja in vigoare odata cu publicarea, modifica si completeaza Clasificarea ocupatiilor din Romania - nivel de ocupatie (sase caractere) cu noile ocupatii practicate in cadrul economiei nationale.

Concret, in COR sunt adaugate 44 de ocupatii.

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1621 ori