Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reorganizarea ANAF ingreuneaza procedurile fiscale? Afla cat te afecteaza

Reorganizarea ANAF ingreuneaza procedurile fiscale? Afla cat te afecteaza


Directiile judetene ale finantelor publice vor fi desfiintate, iar in locul lor se vor infiinta directii regionale ale finantelor publice, institutii publice cu personalitate juridica, a caror arie de competenta va corespunde celor 8 regiuni de dezvoltare ale Romaniei.

Procesul de reformare a ANAF a inceput recent, un act normativ in acest sens intrand in vigoare la inceputul lunii iulie - OUG nr. 74/2013 privind unele masuri pentru imbunatatirea activitatii de administrare fiscala, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Printre cele mai importante modificari operate de actul normativ se numara desfiintarea directiilor generale judetene a finantelor publice. In locul acestora, in subordinea ANAF se vor infiinta directiile generale regionale ale finantelor publice, institutii publice cu personalitate juridica, a caror arie de competenta va corespunde regiunilor de dezvoltare.

Citeste mai multe despre Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1839 ori