Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Parvan (AOAR): Medierea se face doar pe baza clauzelor din contracte

Parvan (AOAR): Medierea se face doar pe baza clauzelor din contracte


Medierea se face strict pe contracte si pe clauzele citite sau necitite de catre client, trebuie stiut acest lucru, a declarat, marti, intr-o conferinta de specialitate, Cristian Parvan, secretar general Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR).

"Mediul de afaceri cand vede ceva care suna ca obligatoriu incepe sa se zbarleasca. Medierea se face pe contracte. Trebuie stiut acest lucru. Putem face medierea dupa lume, daca s-a semnat un contract cum s-a semnat, stim cu totii asta. Cu clauze citite sau necitite. Atunci, care mediere? Trebuie sa avem mare grija in aceste medieri de legislatia in vigoare", a afirmat Parvan.

Incepand din luna februarie 2013, cei care se vor adresa instantelor de judecata trebuie sa faca dovada ca au participat la o sedinta de informare in mediere. Aceeasi obligativitate este prevazuta si pentru partile care se afla deja cu o cauza pe rolul instantelor de judecata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2786 ori