Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Din 2013, ne legitimam cu un nou act de identitate. Afla detalii

Din 2013, ne legitimam cu un nou act de identitate. Afla detalii

De anul viitor ne vom legitima cu un nou act de identitate - cartea electronica de identitate, se arata intr-un act normativ publicat recent in Monitorul Oficial. Avocatnet.ro iti spune astazi ce date va cuprinde, precum si data de la care se va elibera noul document.

Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 82/2012 pentru modificarea si completarea unor acte normative privind evidenta persoanelor, actele de identitate ale cetatenilor romani, precum si actele de rezidenta ale cetatenilor statelor membre ale Uniunii Europene si Spatiului Economic European rezidenti in Romania a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 838, din 12 decembrie 2012 si a intrat in vigoare la data publicarii.

Conform actului normativ, incepand cu anul 2013 se vor elibera carti electronice de identitate, acestea devenind unul dintre documentele de calatorie pe baza caruia cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene.

Citeste mai multe despre Din 2013, ne legitimam cu un nou act de identitate. Afla detalii pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2137 ori