Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANAF nu renunta la birocratie. Inca o declaratie a fost aprobata

ANAF nu renunta la birocratie. Inca o declaratie a fost aprobata


Un nou formular fiscal, cu numarul de identificare 013, a fost aprobat, recent, printr-un ordin al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Noul formular, care va trebui completat de persoanele juridice straine care isi desfasoara activitatea in Romania prin mai multe sedii permanente, se va alatura celorlalte sapte declaratii de inregistrare fiscala existente in prezent.

Fiscul a aprobat modelul formularului 013 prin Ordinul nr. 877/2013 privind aprobarea Procedurii de inregistrare fiscala a contribuabililor nerezidenti care desfasoara activitate in Romania prin unul sau mai multe sedii permanente, precum si a modelului si continutului formularului 013 "Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru contribuabilii nerezidenti care desfasoara activitate in Romania prin unul sau mai multe sedii permanente", publicat in Monitorul Oficial nr. 439, din 18 iulie 2013.

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1968 ori