Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Avocatii din oficiu din Bucuresti pot incasa de azi onorariile pentru luna septembrie

Avocatii din oficiu din Bucuresti pot incasa de azi onorariile pentru luna septembrie


Baroul Bucuresti a alocat fondurile necesare pentru plata onorariilor avocatilor din oficiu si a curatorilor speciali, aferente lunii septembrie 2014, se mentioneaza pe site-ul institutiei. Avocatii din Bucuresti si curatorii speciali isi pot ridica banii incepand de astazi, de la casieria baroului.

Conform informatiilor publicate marti pe site-ul Baroului Bucuresti, au fost alocate fondurile necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta juridica din oficiu, aferente luni septembrie 2014 si a onorariilor curatorilor speciali.

"Toti avocatii indreptatiti la plata onorariilor din oficiu sunt rugati sa se prezinte la casieria Baroului Bucuresti incepand cu data de 03.12.2014 ora 11.00. Dispozitiile de plata se intocmesc la Baroul Bucuresti, etaj 4, cam.403", se arata pe pagina de internet a institutiei.

Citeste mai multe despre NAvocatii din oficiu din Bucuresti pot incasa de azi onorariile pentru luna septembrie pe AvocatNet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2928 ori