Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Start la Rabla pentru electrocasnice, editia 2019, un program de 20 de milioane de lei

Start la Rabla pentru electrocasnice, editia 2019, un program de 20 de milioane de lei
Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, va deschide, joi, sesiunea de inscriere a persoanelor fizice in Programul Rabla pentru electrocasnice 2019, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).

Conferinta de lansare a Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic va avea loc la Centrul Rematholding - punct de lucru Aricestii Rahtivani, din judetul Prahova.

La eveniment vor participa oficiali din Ministerul Mediului, AFM, precum si reprezentanti ai agentilor economici inscrisi in program.

Incepand din acest an, persoanele fizice vor putea achizitiona prin Programul "Rabla pentru electrocasnice", pe langa celelalte categorii aprobate in editia precedenta, masini de spalat vase si televizoare, se arata in proiectul de Ordin privind modificarea si completarea Ghidului de finantare al acestui program, publicat de Ministerul Mediului.

Prima editie a programului a fost lansata pe data de 19 decembrie 2018, cu un buget de 20 de milioane de lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 3238 ori
Citeste mai multe desprerabla electrocasnice 2019