O noua oferta pe piata leasingului operational

Joi, 24 Noiembrie 2005, ora 02:36
1363 citiri

Piata leasingului operational s-a imbogatit cu oferta completa de gestiune a parcurilor auto cu servicii incluse a societatii ALD Automotive.

Oferta se adreseaza in special marilor grupuri internationale care, in momentul instalarii in alte tari, doresc sa-si externalizeze complet gestiunea parcului auto, dar si intreprinderilor mici si mijlocii de pe plan local.

Societatea de leasing se angajeaza ca in schimbul unei rate lunare fixe de circa 400-500 euro pe masina, sa asigure clientului, pe langa flota propriu-zisa de autovehicule, servicii de intretinere periodica si reparatii mecanice, precum si consultanta si punerea la dispozitia clientului a unui autovehicul de inlocuire pentru unul imobilizat. Contractul de management de flota se incheie pe o perioada determinata si un numar de kilometri rulati prestabilit, fara avans, clientul primind o singura factura.

"ALD Automotive Romania a incheiat din luna iulie a acestui an, cand a devenit operationala, contracte cu 12 clienti, detinand pana in prezent o flota de 150 de vehicule. Vizam o cota de 5% din piata leasingului operational pentru autovehicule la sfarsitul anului 2006, cand estimam ca vom administra 1.200 de vehicule", a declarat directorul comercial al societatii.

Cristina Tivers

Curentul