International Leasing intra in procedura de reorganizare judiciara

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 16:27
6010 citiri
International Leasing intra in procedura de reorganizare judiciara

Consiliul de Administratie al International Leasing IFN SA a decis inceperea procesului de reorganizare sub control judiciar a companiei, ca urmare a evolutiei negative a pietei romanesti de leasing si a cresterii numarului de clienti ce inregistreaza restante la plata ratelor, a anuntat compania. 

"Este cea mai potrivita decizie pe care puteam sa o luam, avand in vedere contextul actual al pietei de leasing. (...)

In ultimii doi ani, managementul companiei a luat o serie de masuri importante de reducere a costurilor si de eficientizare a operatiunilor efectuate si a propus creditorilor mai multe variante de reorganizare", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al International Leasing IFN SA, Ioana Necula.

Compania va fi asistata in procesul de realizare si implementare a planului de reorganizare de catre PriceWaterhouseCoopers Business Recovery Service SPRL, se arata in comunicat.

"Avem asigurari de la creditorii companiei, importante institutii bancare din Romania, ca sustin planul de reorganizare propus si ca vor sprijini eforturile companiei de restructurare a activitatii", a adaugat Necula.

Deschiderea procedurii de reorganizare sub control judiciar a fost pronuntata de catre Tribunalul Iasi, sectia comercial - sindic, in data de 5 octombrie 2010.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#international, # leasing, # reorganizare, # judiciara , #International leasing