Team buildingul, reteta pentru angajati relaxati. Vezi cele mai bune oferte

Sambata, 28 Ianuarie 2012, ora 00:00
4170 citiri
Team buildingul, reteta pentru angajati relaxati. Vezi cele mai bune oferte

Team building-urile reprezinta ocazii planificate special de companii, pentru ca angajatii sa se cunoasca intre ei intr-un mediu diferit fata de cel de la munca. Firmele care organizeaza team building-uri au speculat potentialul domeniului si vin cu oferte tentante.

Una dintre firmele care organizeaza team building-uri este Rina Tours&Travel. Aceasta iti pune la dispozitie o gama larga de oferte si destinatii turistice in care ii poti trimite pe angajatii tai. De exemplu, ai putea sa planifici un teambuilding in Muntii Carpati, in Delta Dunarii, Transilvania, Bucovina sau pe litoral.

In plus, firma te poate ajuta sa organizezi un team building tematic. De exemplu, participantii pot recrea scena unui asediu medieval. Angajatii tai se vor costuma in cavaleri si vor incerca sa ia cu asalt Cetatea Rasnov. O alta idee neconventiala de team building este o petrecere in jurul legendei lui Dracula, unde gazda va fi insusi Contele Dracula.

Team Coaching iti propune un team bulding spectaculos, energizant si original. Firma organizazea programe de initiere in arta scrimei pentru companiile care vor sa ofere echipei lor un team building aparte.

Arsenal Park Orastie este un complex in care te poti bucura, alaturi de angajatii tai de toate dotarile unui spatiu militar. De asemenea, complexul Aresenal Park poate fi folosit ca popas pentru mai multe drumetii in zona in cercetarea obiectivelor turistice din zona. Ca baza de plecare in Parcul National Retezat si spre statiunile de ski din zona, iarna.

Activitatile care pot fi facute la Arsenal Park variaza, de la instructie militara, treasure hunt, tir cu arcul, paintball si airsoft. Instructia militara costa 25 de lei de persoana, treasure hunt costa cu 10 mai mult, in timp ce luptele de paintball si airsoft te vor costa 70 de lei, pentru fiecare participant.

Durata sedintei este de 30 de minute, timp in care vei primi 100 de bile, la paintball si 250 de bile pentru airsoft.

Teambuilding.ro iti ofera mai multe optiuni, din care sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Poti opta pentru un circuit in Fagaras, pentru un pachet de supravietuire in munti sau pentru o plimbare nocturna in Apuseni.

Site-ul te invita sa vezi cum face fata echipa ta unei diversitati de probe incepand de la orientare, urcare pe munte, catarare, traversare pe corzi, mountainbike, kayac si rafting.

Tura de Apuseni poate fi oricand transformata intr-o tura de supravietuire pentru orice nivel, promit organizatorii. Ai de ales intre trei optiuni cu grade diferite de dificultate, doua care contin explorari de pesteri si una de suprafata (varianta canioning).

Partea activa a programului (sambata si eventual duminica - inclus) este 60 euro/persoana. In pret nu intra cazarea si masa, care se fac la Cabana Cetatile Ponorului.

Aceasta dipune de 65 de locuri pentru cazare, in camere de cate 2, 4, 6 paturi, la un pret de 39 lei/zi/persoana. Cabana are 12 camere cu bai proprii la pretul de 49 lei pentru o persoana.

Pretul meselor principale: micul dejun 12 lei, pranzul (fel I si fel II) variaza intre 23 si 25 lei si 25 lei cina (formata din doua feluri si desert).

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#team building, #oferta team building, #team building inedit , #Team building