Vrei sa stii daca esti mai destept decat altii? Cauta semnele evidente

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 00:00
3410 citiri
Vrei sa stii daca esti mai destept decat altii? Cauta semnele evidente
Esti mai desptept?

Testele de inteligenta sunt o metoda eficienta de a dovedi ca esti mai inteligent decat cei din jurul tau, insa exista nenumarate alte moduri prin care poti afla acest lucru. Vei ramane uimit cand vei afla ca, spre exemplu, obiceiurile si trupul tau sunt la fel de relevante precum IQ-ul.

Daca te incadrezi in profilul de mai jos, este clar ca esti mai inteligent decat colegii si prietenii tai, dupa cum ne spune BusinessInsider.com.

Esti un barbat cu relatii stabile

Barbatii sunt construiti genetic astfel incat sa-si caute cat mai multe partenere, insa studiile au aratat ca cei care au relatii stabile sunt mai inteligenti decat restul.

Acelasi lucru nu este valabil si pentru femei, cele monogame nefiind automat si cele mai destepte.

"Acest lucru este firesc, deoarece femeile au avut intotdeauna parteneri stabili, asadar nu este o preferinta noua", dupa cum scrie CNN.

Nu crezi in Dumnezeu

Credinta in Dumnezeu este veche de cand omul, asa ca iesirea din aceasta paradigma este un semn de inteligenta, dupa cum arata studiile.

Esti cel mai mare dintre frati

Cei mai mari dintre frati sunt si cei mai destepti, insa acest lucru nu se datoreaza geneticii. Conform The New York Times, "Cele mai recente studii arata ca cel mai mare dintre copii are un IQ cu aproximativ 3 puncte mai mare decat restul fratilor. Diferenta nu este data de factori biologici, ci de relatia psihologica dintre parinti si copii".

Nu esti fumator

Conform DailtMail, "tinerii care fumeaza regulat au o inteligenta mai scazuta decat restul. Cu cat o persoana fumeaza mai multe tigari, cu atat are un IQ mai mic, dupa cum a aratat un studiu realizat pe 20.000 de adulti tineri".

Esti inalt

"Chiar de la varsta de trei ani, inainte de inceperea scolii, copii mai inalti au dovedit ca se descurca mai bine decat restul la testele de inteligenta", dupa cum arata un studiu Princeton.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#test inteligente, #test iq, #semne inteligenta, #creier fumator, #credinta dumnezeu , #Stiri Leadership