Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tendinte, strategii si insight-uri ale industriei de comunicare la PR Forum

Tendinte, strategii si insight-uri ale industriei de comunicare la PR Forum


Cea de-a saptea editie PR Forum se desfasoara in perioada 25 - 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul cuprinde doua zile de conferinte, seminarii intensive, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industrie.

Prima zi a evenimentului, 25 aprilie, include doua conferinte si trei sectiuni de seminarii care vor aborda tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR si comunicare. Printre temele abordate, se numsrs: Personal Branding pentru Manageri, Strategii pentru Comunicare Integrats, Brands Communications, Tendintele Anului in Relatii Publice, PR Specializat etc.

La finalul primei zile, va fi organizata PR Excellence Awards, o gala de premiere exclusivista dedicata specialistilor de comunicare din companii, profesionisti care au influentat si dezvoltat industria de PR.

Pe 26 aprilie, participantii vor avea ocazia sa participe la patru seminarii aplicate, gandite sub conceptul PR Academy, o platforma de know-how ce ofera studii de caz si informatii avansate. Workshop-urile sunt dedicate practicienilor din domeniu care doresc sa aprofundeze, cunoasca sau sa afle informatii relevante, printre temele abordate se regasesc Crisis Comunication Today, sustinut de GMP PR, Social Media in Practice, sustinut de GolinHarris si Effective Internal Communication Planning, sustinut de ImagePR.

O alta noutate la PR Forum 2013 va fi raportul "Cum vad clientii piata de PR", realizat de Unlock Research exclusiv pentru eveniment. Studiul va dezvalui cum vad clientii din marile companii industria de comunicare si relatii publice, care sunt asteptarile, oportunitatile si provocarile pietei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1698 ori
Citeste mai multe desprePR Forum 2013 inscriere PR Forum 2013