Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primul "Sat Englez" din Romania, metoda inovatoare de imbunatatire a fluentei prin imersie lingvistica timp de 6 zile

Primul "Sat Englez" din Romania, metoda inovatoare de imbunatatire a fluentei prin imersie lingvistica timp de 6 zile


Un Sat Englez in Romania - Angloville lanseaza programele inovatoare de "imersie lingvistica", primele de acest gen din tara noastra.

Vei vorbi in Engleza mai bine ca niciodata cu o incredere de invidiat, in doar 6 zile.

Angloville - Satul Englez este primul program de acest gen pentru adulti din Romania ale carui obiective sunt: dezvoltarea vocabularului, imbunatatirea fluentei si a intelegerii, sa ajute la intelegerea accentelor diferite ale limbii, toate acestea fara a fi nevoie sa ne deplasam in afara tarii.

In cursul unei saptamani in Satul Englez, participantii traverseaza o perioada de consolidare a increderii in exprimare, devenind mai fluenti in Engleza la serviciu, in conferinte sau in vacanta.

Angloville este cel mai mare furnizor de programe de imersie lingvistica din Europa, care si-a inceput activitatea in Polonia, extinzandu-se rapid in Ungaria, Slovacia si datorita cererii ridicate si a poularitatii, acum si in Romania, oferind oportunitatea de a exersa limba engleza timp de 70 de ore consecutive cu vobitori nativi din intreaga lume.

Sursa foto: angloville.ro


Programul pune accentul in special pe interactiunea 1 la 1, unde participantul are sansa de a conversa cu un vorbitor nativ de limba engleza diferit in fiecare ora. Totodata, sesiunile de grup si sesiunile lingvistice practice fac parte si ele din aceasta oferta.

Sursa foto: angloville.ro


Cateva dintre beneficiile cheie de care participantul va putea profita intr-o saptamana de program sunt: o multitudine de subiecte de discutie legate de afaceri si teme generale, cunoasterea altor culturi, dobandirea si largirea volumului de cunostinte si aptitudini in domeniul discursurilor publice si al prezentarilor, negocierilor, sustinerea unor argumente sau chiar a unei simple discutii telefonice. Toate astea intr-un mod relaxat si placut cu sprijinul unor mentori din tari ca Australia, USA, UK, Ireland si multe altele.

Sursa foto: angloville.ro


Acest program o fost conceput special pentru persoane care:

* Au studiat limba Engleza inainte, dar cunostintele sunt mai mult pasive decat active.
* Inteleg limba, dar nu sunt increzatori in capacitatea de a se exprima.
* Nu dispun de timp sau buget pentru a merge in strainatate sau a participa la cursurile traditionale pe o perioada lunga de timp.
* Prefera provocarile si atingerea obiectivelor intr-o perioada scurta de timp.
* Vor sa dobandeasca competente si aptitudini recunoscute la nivel international.

Sursa foto: angloville.ro


Angloville ofera un program unic si extrem de eficient pentru toti adultii, cu subiecte personalizate in functie de nevoile si competentele personale. Bucura-te de 6 zile cu aer curat intr-o locatie linistita si frumoasa de pe Valea Prahovei unde invatarea si recreerea se contopesc.

Inlaturarea barierelor de exprimare impreuna cu Angloville este in momentul de fata cea mai rapida cale. Afla mai multe informatii accesand www.angloville.ro

Sursa foto: angloville.ro


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 7849 ori