Maia Morgenstern vorbeste despre leadership feminin

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 12:17
1864 citiri
Maia Morgenstern vorbeste despre leadership feminin
Foto: libero events

Maia Morgenstern, cunoscuta actrita la nivel national si international de teatru si film, vine la cea de-a V-a editie a Conferintei de Leadership Feminin The Woman, ce va avea loc pe 10 martie 2016, la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca.

Evenimentul va reuni peste 300 de femei din mediul de business romanesc cu scopul de a dezvolta comunitatea de femei de afaceri din Romania, dar si de a oferi cunostinte legate de management, leadership, CSR sau lifestyle.

Conferinta The Woman vine in 2016 cu noi subiecte de discutie pentru femeile dornice sa se dezvolte atat profesional, cat si personal. Peste 10 speakeri vor impartasi publicului din experientele profesiei in cadrul prezentarilor, dezbaterilor si workshopurilor incluse in agenda evenimentului.

Alaturi de Maia Morgenstern, printre speakerii care au confirmat prezenta la eveniment se afla si Oana Marinescu (Fondator&Managing Director OMA Vision) si Mihaela Ginju (Partener &Director Executiv Erudio).

Maia Morgenstern ocupa din 2012 functia de Director la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, iar de-a lungul carierei sale s-a remarcat prin talentul actoricesc premiat la nivel national si international. Unul dintre cele mai importante premii din cariera sa il ocupa premiul obtinut in 2004 la Festivalul Emma din Londra pentru Cea mai Buna Actrita din filmul "Patimile lui Hristos", unde a interpretat rolul mamei lui Iisus.

"Am tratat cu respect fiecare proiect in care am fost invitata sa particip, am considerat acest lucru ca pe un dar al destinului. Fiecare proiect a constituit pentru mine o intalnire, un prilej de a-mi incerca fortele, de a-mi cunoaste limitele, de a explora in sufletul meu, in experienta mea, de a cauta printre amintirile mele si ale celorlalti ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e pana la urma general uman", a declarat Maia Morgenstern.

Talentul, pasiunea si munca neincetata i-au fost rasplatite din primii ani ai carierei, printre cele mai importante distinctii se numara: Ordinul Artelor si Literelor in grad de Cavaler (2012) ; Ordinul Regal Nihil Sine Deo; Ambasador pentru Alianta Civilizatiilor in Romania sau Premiul Felix (European Film Awards).

Maia Morgenstern a mai castigat si Premiul UNITER pentru Cea mai Buna Actrita pentru rolul Lola Blau in spectacolul Asta seara Lola Blau; Premiul UNITER pentru cel mai bun rol feminin, Medeea din Trilogia antica; Ursul de Argint la Festivalul Filmului de la Berlin, pentru rolul din filmul Balanta; Premiul Les stars de demain din Geneva pentru cea mai buna actrita si Premiul Criticii pentru rolul din filmul Balanta.

A colaborat cu personalitati din lumea teatrului si filmului din tara si strainatate si o putem vedea in filme dand viata personajelor principale sau secundare ca Secretul lui Bachus, Balanta, Cel mai iubit dintre pamanteni, Orient Express, Le fin du silence, The Secret of Polichinelle, Domnisoara Christina.

Inscrierile pentru Conferinta de Leadership Feminin The Woman au inceput in 15 decembrie. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul evenimentului.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#eveniment leadership feminin 2016, #Maia Morgenstern leadership feminin , #Stiri Leadership