Leadershipul strategic, crucial pentru succes in secolul XXI

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 12:02
2748 citiri
Leadershipul strategic, crucial pentru succes in secolul XXI

Luis Huete, una din cele mai influente personalitati de management si "best management thinker" in Spania va fi invitatul special al Strategic Leadership Forum, primul eveniment din Romania care pozitioneaza leadership-ul strategic ca factor cheie al succesului in secolul 21.

Evenimentul se va desfasura pe 5 decembrie, la hotel Hilton, fiind organizat de compania de training EXEC-EDU si platforma de invatare Learning Network.

"Orice lider, indiferent ca se afla la conducerea unei echipe mici, a unui business antreprenorial sau a unei corporatii, trebuie sa fie un bun strateg. Cu toate acestea, conform studiilor, mai putin de 10% dintre lideri detin abilitati strategice. Avand in vedere acest context, Strategic Leadership Forum aduce in fata comunitatii de afaceri din Romania experti de top si lideri de organizatii care stiu ca astazi, pentru a implementa cu succes strategia, ai nevoie de un nou set de competente", declara Lavinia Rasca, Director General EXEC-EDU.

Temele abordate in cadrul conferintei vor fi centrate in jurul a sapte concepte prioritare pentru liderii anului 2013: leadership strategic, viziune, valori, cultura organizationala, dezvoltarea si motivarea echipelor, excelenta operationala, comunicare & influentare.

Evenimentul va fi precedat de un Master Class adresat top managementului, sustinut de Luis Huete.

Forumul de leadershipului strategic este organizat pentru a raspunde preocuparilor existente la nivel strategic in randul managerilor de top sau de mijloc implicati in formularea si implementarea strategiei, antreprenorilor, consultantilor, factorilor de decizie de la toate nivelurile organizatiei, angajatilor cu potential care doresc sa discute si sa impartaseasca idei, bune practici si tehnici pentru a atinge excelenta in leadership si succesul organizational.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#Strategic Leadership Forum 2013, #leadership strategic Romania, #Luis Huete Romania, #conferinta Leadership Huete , #Stiri Leadership