Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 16:10
1237 citiri
Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp

Inspire Group organizeaza cea de-a 10 editie a evenimentului BUZZ!Camp, fostul BizCamp, rebranduit. In perioada 24 octombrie - 31 noiembrie 2013 companiile sunt invitate sa intalneasca tinerii cu potential, cu aspiratii la cel mai inalt nivel, dornici sa descopere cheia succesului.

Editia din aceasta toamna, o editie aniversara, aduce teme noi, speaker de success, care isi pot impartasi experientele, concursuri si premii pentru participanti. Cea mai mare surpriza a editiei este reprezentata de implicarea lui Ivan Patzaichin, in calitate de ambassador al evenimentului. Marele sportiv, interesat de dezvoltarea si viitorul tinerilor, va fi prezent in cadrul conferintei pe tema "Accepta provocarile, indrazneste sa gresesti", pe 19 noiembrie, la Bucuresti.

"Nu exista o reteta universala a performantei, dar pe mine m-a ajutat faptul ca am fost constant in tot ce am facut si nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au inceput prin a fi esecuri. Prima data cand am urcat intr-o canoe am cazut in primele 30 de secunde. Dar m-am urcat inapoi in barca. Si, de fiecare data cand am cazut, in viata sau in competitii, am facut la fel.Insa fiecare trebuie sa-si gaseasca motivatia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Daca as fi ramas in Delta, as fi fost cel mai bun pescar!" - este mesajul pe care marele campion il transmite noii generatii.

Maratonul BUZZ!Camp incepe pe 24 octombrie la Galati, continua la Brasov, Sibiu, Iasi, Cluj, Timisoara si Bucuresti si se inceheie pe 31 noiembrie la Chisinau.

Sunt selectati cei mai buni 300 de tineri dintre cei inscrisi, in baza informatiilor din CV si a formularului de inscriere, care vor avea ocazia de a interactiona cu cele mai mari companii, precum Mercedes-Benz, Accenture, Lidl, Arvato, Orange Romania, Raiffeisen Bank si multi altii, atat in cadrul workshop-urilor cat si in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere.

BUZZ!Camp este un eveniment de dezvoltare in cariera care se adreseaza deopotriva tinerilor interesati de o evolutie constanta si de durata, cat si companiilor care isi doresc sa investeasca in viitorul tinerilor si, implicit, in dezvoltarea propriei companii. Fiecare zi a evenimentului cuprinde conferinte si workshop-uri pe teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

Mai multe detalii despre temele acestei editii, speakerii invitati, program si inscrieri pe www.buzzcamp.ro/event.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Ivan Patzaichin BuzzCamp, #BizCamp rebranding, #succes tineri, #BUZZCamp 2013 , #Stiri Leadership