Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ghid de reusita pentru managerul incepator

Ghid de reusita pentru managerul incepator

Gestionarea relatiilor cu subalternii si a stresului, comunicarea interpersonala, organizarea timpului, aceste competente fundamentale pentru indeplinirea noilor atributii sunt analizate pe larg de catre Roland Labregere, in volumul "Managerul incepator".

Structurat pe exemple, exercitii, chestionare si recomandari, volumul este destinat managerilor, consultantilor, formatorilor si tinerilor absolventi interesati de cariera de manager care doresc sa se formeze conform rigorilor profesionale occidentale.

"Nu ne nastem manageri, ci devenim. A debuta inseamna munca, ucenicie, suferinta. Aceasta perioada, deseori considerate o simpla etapa in cariera, este perceputa ca un eveniment minor al vietii profesionale. Si totusi, bazele reusitei in functiile de conducere se pun inca din primele zile in noul post", ne asigura Roland Labregere.


Roland Labregere este consultant si responsabil cu formarea profesionala a cadrelor si managerilor debutanti in cadrul Departamentului de Stiinte ale Formarii Profesionale si ale Comunicarii al ENESAD (Etablissement National d'Enseignement Superieur Agronomique) Dijon.

Din cuprins:
Asumarea unor functii noi • Trei luni pentru a reusi • Invata sa debutezi • Adapteaza-ti discursul in functie de interlocutor • Radioscopia noii firme • Sase principii de gestionare a stresului echipei • Stresul: inca o problema de comunicare? • Timpul si managementul

Ghidul destinat managerului incepator a aparut la Editura Polirom, in cadrul colectiei Cariera.Succes.Performante.

Sursa:

Editura Polirom

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2018 ori