Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cursuri practice de comunicare la PR Academy

Cursuri practice de comunicare la PR Academy
Dupa succesul primei editii din luna aprilie, Evensys lanseaza pe 12 -13 septembrie, cea de-a doua editie a platformei de cursuri intensive dedicate industriei de comunicare, PR Academy.

PR Academy este o platforma ce inglobeaza o serie lunga de workshop-uri avansate dedicate practicienilor din relatii publice si comunicare. Cursurile se vor desfasura pe parcursul zilelor de 12 si 13 septembrie si vor oferi participantilor cunostinte practice si un maximum de interactivitate.

In prima zi, 12 septembrie, va avea loc PR Innovation, workshop interactiv de o zi care imbina creativitatea, inovatia si practica pentru a oferi participantilor cele mai bune studii de caz si exemple practice. Printre temele ce vor fi abordate in cadrul workhop-ului se regasesc: Real Time Marketing, Visual Communication, Integrated Communication, Content Curation, Creativity in PR si News Jacking, Gamification.

Pe 13 septembrie va avea loc Advanced Facebook Strategies, in cadrul workshop-ului specialistii in PR isi vor dezvolta abilitatile de comunicare online, vor afla si aplica cele mai noi strategii de comunicare pe Facebook. Vorbitorii vor aborda teme precum: Facebook Content Strategy, Measurement, Ad Campaign, Engagement si Facebook Graph Search.

Evenimentul va reuni cei mai buni specialisti locali in comunicare si PR, care vor oferi informatii avansate, studii de caz concrete si exercitii practice. Printre vorbitorii confirmati se regasesc: Larisa Petrini, Managing Partner, Saatchi&Saatchi PR; Eliza Rogalski, Partner, Rogalski Damaschin Public Relations, Victor Kapra, Blogger, Victorkapra.ro, Catalin Tenita, Founder, Zelist Monitor; Alin Vlad, Global Social Media Coordinator, Bitdefender si Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti consulta site-ul evenimentului: http://www.pracademy.ro/.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1936 ori