Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cursuri after work de relatii publice, design si make-up

Cursuri after work de relatii publice, design si make-up


Universul DallesGO organizeaza o noua serie de cursuri after work in domeniile Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online si Relatii Publice.

Inscrierile se pot face pana la data de 30 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate).

Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de oreducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO impreuna cu un prieten este oferita o reducere de grup de 20%.

Universul DallesGO este cea mai vizibila platforma de cursuri after work din Bucuresti, atragand cu fiecare generatie de cursanti o comunitate din ce in ce mai mare de young professionals interesati de servicii de training in domeniul industriilor creative.

Dupa trei ani, cinci sezoane si peste 600 de cursanti, platforma de learning continua sa se dezvolte si sa le rezerve cursantilor o experienta din ce in ce mai interactiva si full access la cele mai creative nume din industrie, cota de popularitate a cursurilor crescand cu fiecare editie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1719 ori