Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum sa ne alegem modelele de urmat in cariera

Cum sa ne alegem modelele de urmat in cariera

4CAREER sarbatoreste trei ani de activitate in consiliere si orientare in cariera prin organizarea unui eveniment sub deviza "CAREER MOTIVATION - Motivatia te pune in miscare".

Evenimentul va avea loc in data de 24 iunie 2014, incepand cu ora 18.45, la Marshal Garden Hotel.

Oameni de valoare ce pot fi modele de urmat in dezvoltarea unei cariere profesionale vor vorbi despre motivatia in cariera, impartasind modul in care au reusit sa se automotiveze pentru atingerea performantei si modul in care va puteti mentine motivatia pentru a ajunge acolo unde va doriti.

Intrarea la eveniment va fi in limita locurilor disponibile, fiind necesara inscrierea pe pagina oficiala a evenimentului http://4career.ro/Menu-principal/career-motivation-bucuresti-2014.html.

Sumele stranse se vor folosi in cadrul proiectului STUDY4CAREER - "Cladim o cariera de succes pentru fiecare". Proiectul STUDY4CAREER - "Cladim o cariera de succes pentru fiecare" reprezinta un program dedicat dezvoltarii carierei si alegerii corecte a domeniului profesional pentru tinerii ce urmeaza sa-si decida drumul profesional, fie ca este vorba de un liceu pentru elevii de gimnaziu, fie ca este vorba de o universitate pentru elevii de liceu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1517 ori