Cum poti deveni un Project Manager de succes

Miercuri, 15 Noiembrie 2006, ora 10:21
4556 citiri

Managerii de la toate nivelele organizationale sunt confruntati zilnic cu nevoia de a gestiona portofolii de proiecte diverse, de a rezolva conflicte de alocare a resurselor, fiecare proiect avand un impat specific asupra cresterii cifrei de afaceri si companiei. Ceea ce se asteapta de la orice manager de proiect, indiferent de amploarea proiectului, este alocarea corecta a resurselor si reducerea costurilor, in paralel cu mentinerea unor relatii bune cu toti clientii interni si externi (colegi din echipa de proiect si beneficiarii finali ai proiectelor).

Bugete complexe, echipe interdisciplinare, termene limita ireale- iata cateva dintre provocarile carora trebuie sa le faca fata project managerii.

Un project manager trebuie sa aiba astfel multe calitati, pentru a-si asigura succesul si atingerea obiectivelor personale si profesionale. De multe ori, competenta practica si cunostintele nu sunt suficiente si se simte acut nevoia unor calitati de leader si a abilitatilor de relationare interpersonala. Managerul de proiect trebuie sa fie un om "calculat", cu o capacitate de analiza si decizie si un excelent spirit organizatoric si antreprenorial, dublate de abilitati de comunicare cu echipa.

Pentru a veni in intampinarea unor nevoi de perfectionare a cunostintelor teoretice, dar si a abilitatilor de gestionare a resurselor materiale si umane, COMPASS Training va derula in perioada 8-9 decembrie 2006, la Bucuresti, un program de training dedicat Project Managerilor. Programul se adreseaza atat team leaderi-lor, cat si directorilor de departament si middle sau top managerilor.

Obiectivele cursului sunt:

-imbunatatirea modurilor de lucru cu toti clientii si colaboratorii dvs.

-acumularea informatiilor necesare dezvoltarii unei echipe de manageri de proiecte cu inalt profesionalism

-insusirea instrumentelor si abilitatilor de gestionare a diferitelor tipuri de proiecte

Metodele folosite sunt adaptate specificului invatarii la adulti: exercitii, discutii de grup, brain storming/brain writing.

Pentru detalii despre cuprinsul si beneficiile participarii la training-ul de Project Management COMPASS, va invitam sa vizitati pagina Managementul Proiectelor sau sa ne contactati la tel/fax (021) 320 4292

Inscrierile se fac pana pe data de 31 noiembrie, prin email la training@compass.ro.

Valoarea investitiei: 250 Euro+TVA

Despre COMPASS Training

Echipa COMPASS este alcatuita din consultanti, cu experienta de 5-12 ani de lucru cu organizatii in diferite stadii de dezvoltare. Aceasta experienta se adauga pregatirii post universitare (ex: MBA) si certificarilor internationale (ex: LIFOA®).

Pana in prezent la programele COMPASS Training au participat peste 4000 persoane, atat din companii romanesti cat si din multinationale; de asemenea, in 2002 am devenit prima companie romaneasca exportatoare de training.

Bloombiz

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...