Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tech Intelligence: Afla secretele tehnologiei chiar de la specialisti

Tech Intelligence: Afla secretele tehnologiei chiar de la specialisti


Specialisti precum Calin Fusu, CEO la Netopia, Madalina Uceanu, specialist in Resurse Umane si Alexandru Lapusan, CEO la Zitec sunt gata sa iti arate secretele tehnologiei, cea care dicteaza ritmul progresului si poate face diferenta intre succes si disparitia de pe piata.

In cadrul primei sesiuni a conferintei Tech Intelligence Conference vor fi prezentate provocarile si oportunitatile create de noua economie bazata pe tehnologie. Conectivitatea permanenta a devenit esentiala pentru companii, iar mobilitatea sporita adusa de progresele tehnologice ale ultimilor ani aduce oportunitati uriase.

Cea de a doua sesiune a conferintei va dezbate cum s-au schimbat regulile jocului atat pentru companii, cat si pentru cei aflati in cautarea unui job tech si care este noul set de aptitudini necesare pentru a fi in concordanta cu cerintele noii economii digitale.

Tech Intelligence Conference este un eveniment organizat de revista Biz, dedicat companilor si specialistilor din domeniul IT si telecomunicatii care doresc sa fie pregatiti pentru noua economie. Conferinta va avea loc in data de 10 aprilie 2013 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, Bucuresti.

Intre speakerii la eveniment se numara: Bogdan Iftemie, Sales Manager, ACER, Stefano Maio, Regional Sales Transformation Manager, South-East Europe Region SAS Italy, Alexandra Cojocaru, Senior Client Service, Unlock Market Research, Victor Kapra, www.victorkapra.ro, Mihaela Stanoiu, Marketing Manager Romania & Bulgaria, Samsung, Antonio Eram, CEO Netopia, Madalina Uceanu, Senior Career Advisor, Advanced Career Solutions, Alexandru Lapusan, CEO, Zitec, Calin Fusu, CEO, Neogen.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1169 ori