SIVECO Romania, liderul companiilor din sectorul de software si serviciilor IT

Luni, 12 Februarie 2007, ora 14:41
975 citiri

Conform recentului studiu realizat de Institutul pentru Tehnica de Calcul la initiativa ANIS (Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii) si dedicat sectorului IT&C din Romania, SIVECO Romania se clasifica pe primul loc in cadrul companiilor din sectorul de software si servicii IT din punct de vedere al productiei vandute, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Totodata, conform acestui studiu, SIVECO Romania se situeaza in top 5 companii din sectorul de software si servicii IT, dovedind capacitatea solutiilor romanesti de a concura cu cele de renume international.

Rezultatele acestui studiu se inscriu in aceeasi directie cu cele ale studiilor realizate de IDC (International Data Corporation) privind situatia de pe pietele interne de solutii EAS (Enterprise Applications Suite) si servicii IT.

Astfel, la nivelul anului 2005, SIVECO Romania ocupa pozitii de top atat pe piata de solutii EAS, cu o cota de piata de 19,3%, cat si pe cea a serviciilor IT, cu o cota de 9,7%, prin aceasta demonstrandu-si statutul de cea mai importanta companie romaneasca de software, precum si potentialul semnificativ de dezvoltare.

Rezultatele indicate atat de studiul IDC cat si de cel realizat, de curand, la initiativa ANIS, confirma strategia declarata a companiei, de a evolua la statutul de integrator software regional, pentru a ajunge, in urmatorii 10 ani, un lider la nivel european. Misiunea asumata de companie a fost deja pusa in practica prin contractele complexe initiate in 2006 dincolo de granitele tarii.

O contributie semnificativa in evolutia companiei SIVECO Romania in 2006 a avut-o demararea proiectelor internationale de eLearning si eHealth, care au devansat cele mai optimiste anticipari.


Bloombiz

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...