Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanian Executive Summit 2017 - Lumini si Umbre in Leadership

Romanian Executive Summit 2017 - Lumini si Umbre in Leadership

Sa fii lider inseamna, de cele mai multe ori, sa stai in lumina. Dar orice lumina creeaza o umbra daca nu exista o lumina compensatorie. Poti sa le gestionezi corect, ca lider, ca sa-ti pui in valoare echipa si organizatia?

"Lumini si Umbre in Leadership" este tema editiei a treia a Romanian Executive Summit (RExS) in Bucuresti, un eveniment pentru managerii de top din Romania, organizat pe 8 noiembrie 2017 la Stejarii Country Club.

Romanian Executive Summit, un concept unic de coaching pentru liderii care isi doresc o reinventare, este organizat de Comunitatea Liderilor Inspirati, un spatiu de dialog si reflectie inovator pentru profesionisti cu functii C-level din Romania: CEO, COO, CFO, Managing Partner, General Manager, Director Marketing, Directori HR, Business Partner s.a m.d.

Deja consacrat pe piata autohtona a coaching-ului profesionist drept o experienta profunda si inedita in acelasi timp, summitul isi propune si de data aceasta o abordare neconventionala a liderilor din mediul de business la cel mai inalt nivel din Romania.

Evenimentul este structurat in 4 workshop-uri care vor facilita discutiile si ii vor provoca pe cei participanti sa intre in jocul perpetuu de lumini si umbre din actul de leadership, din patru perspective diferite:

- "EU", sustinut de Stefan Andrei;

- "ECHIPA", sustinut de Madi Radulescu;

- "ORGANIZATIA", sustinut de Mihai Stanescu;

- "NOI", sustinut de Rodica Obancea.

Cei patru executive coach de top din Romania vor sustine workshop-urile interactiv, iar interventia lor se va concentra pe modul in care participantii pot sa descopere potentialul propriei persoane, dar si a membrilor echipei, individual sau in ansamblu, precum si capacitatea propriei organizatii de a se pozitiona in lumina potrivita in mediul de business.

Biletele pentru evenimentul din Bucuresti, Lumini si Umbre in Leadership pot fi achizitionate in regim early bird pana pe 9 octombrie 2017.

Detalii suplimentare si informatii despre inscrieri aflati AICI, accesand site-ul oficial.

Organizator: COMUNITATEA LIDERILOR INSPIRATI

Rodica OBANCEA, Executive Team & Coach, PCC (ICF)

Coach profesionist, are competente de coaching executiv si de echipa certificate de International Coach Federation si crede in valorile leadershipului de top. Rodica este antrenata sa lucreze cu lideri si echipe ca sa aduca in organizatii deschiderea catre excelenta personala, colaborare si sa ajute la punerea in practica a potentialului maxim tradus prin rezultate exceptionale.

Madi RADULESCU, MBA, Executive Coach, PCC, Managing Partner MMM Consulting Intl

Dupa 15 ani de educatie, consultanta, training, facilitare de procese de transformare organizationala, a adaugat pe lista si coachingul executiv. Madi ii ghideaza pe lideri spre misiunea lor cea mai inalta: conducerea profesionala a organizatiilor spre performanta.

Leila Curtamet, Owner Digital Distrikt

Digital Distrikt este o agentie cu expertiza si know-how in mediul digital. Misiunea noastra este sa oferim o noua perspectiva in relatia dintre brand si public, precum si metode noi de a transmite mesaje in acord cu ultimele tendinte din comunicarea digitala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1577 ori
Citeste mai multe despreRomanian Executive Summit 2017