Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MentorUP - o noua serie de emisiuni suport #live marca BiziLIVE TV, pentru antreprenori, freelanceri si profesionisti

MentorUP - o noua serie de emisiuni suport #live marca BiziLIVE TV, pentru antreprenori, freelanceri si profesionisti


Echipa BiziLIVE TV isi continua misiunea de a sprijini antreprenorii si mediul de afaceri. Aceasta criza a lovit mai multe industrii, dar cu precadere zona de evenimente de business si networking, turism si servicii. Acest aspect a limitat interactiunea fizica intre antreprenori si, evident, a scazut identificarea de noi oportunitati de business, potrivit unui comunicat de presa al BiziLive TV.

MentorUP este cel mai nou format BiziLIVE TV, care isi propune sa ofere antreprenorilor sesiuni Interactive de Business Coaching si Mentorat, prin prezentarea de Studii de Caz reale si exemple de succes.

Este primul format #live din Romania, unde antreprenorii pot accesa resurse importante pentru definirea si implementarea corecta a strategiilor pe timp de criza, reducerea nivelului de risc in luarea deciziilor, explorarea optiunilor si modalitati de concentrare a energiei pentru cresterea profitului si consolidarea echipei, se arata in comunicat.

Echipa BiziLive TV: "Mentorii nostri sunt oameni de afaceri cu experienta, care sunt dispusi sa ofere timp, suport si know how, pentru a sustine comunitatea de afaceri locala. Acestia provin dintr-o gama variata de industrii si inteleg de ce este nevoie pentru ca o afacere sa prospere".

Mentorii emisiunii sunt: Monica Cadogan - CEO VIVRE DECO, Andy Szekely - Coach & Trainer | Fondator Bootcamp University si Aliz Kosza|The Business Mentor, fost CEO al MOL si al Orkla Foods.

Mentoring-ul pentru afaceri se dovedeste a fi una dintre cele mai eficiente forme de sprijin pentru antreprenori. Prin intermediul emisiunii, participantii pot fi ghidati in luarea deciziilor dificile, rezolvarea de provocari ale crizei actuale si pot fi motivati sa-si doreasca sa atinga niveluri mai ridicate de performanta, promit realizatorii emisiunii.

Cei care doresc sa participe si sa fie mentorati, se pot inregistra pe formularele de inregistrare oficiale oferite de BiziLIVE TV.

Mai multe detalii si noutati descoperiti in sectiunea dedicata emisiunii: https://www.bizilive.ro/mentorup/

Emisiunea MentorUP este sustinuta de Ziare.com si Business24.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1743 ori