Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lliderii de top din business sunt asteptati la Gala Leadership Concert

Lliderii de top din business sunt asteptati la Gala Leadership Concert


Lideri de top din afaceri, din mediul social si arta, se reunesc in cadrul celei de-a doua editii a Galei Leadership Concert si vorbesc despre factorii cheie in motivarea echipelor in vederea atingerii unor performante de exceptie.

"Leadership Concert" va avea loc pe data de 26 mai 2014, la Ateneul Roman din Bucuresti.

Anul acesta conceptul va fi dus la un nou nivel prin organizarea unui eveniment grandios ce va face o paralela intre principiile de leadership organizational in lumea afacerilor si in viata sociala, cu cele ale armoniei si performantei unei orchestre.

Paradigma muzicala asupra careia se concentreaza "Leadership Concert - The Orchestra Experience" isi propune sa ilustreze conexiunea dintre o orchestra si o companie, dezvaluind principii de coordonare, colaborare, intelegere, spirit de echipa si leadership. Participantii vor fi invitati sa observe in timp real modul in care actiunile dirijorului influenteaza actiunile membrilor orchestrei si, implicit, rezultatul final.

Discursurile vor fi sustinute de lideri de top precum Printesa Marina Sturdza, Andrea Castronovo (Presedinte BMW Group Europa Centrala si de Sud Est), Sergiu Oprescu (Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania) sau Florin Talpes (CEO Bitdefender). Acestia vor impartasi auditoriului viziunea lor asupra elementelor definitorii in desavarsirea unui adevarat lider.

Pe langa prezenta liderilor de top din Romania ce vor urca pe scena Ateneului, pe 26 mai ne vom bucura si de participarea unui keynote speaker strain in persoana lui Conor Neill, profesor de Leadership in Comunicare in cadrul IESE Business School ce va avea o interventie structurata drept o simfonie a colaborarii, conectand exercitiile muzicale de principiile de business, precum: comunicare, strategie, business plan, alocarea de resurse si delegarea de sarcini.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1464 ori