Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Jitesh Sah este noul sef al biroului Evalueserve din Cluj-Napoca

Jitesh Sah este noul sef al biroului Evalueserve din Cluj-Napoca


Evalueserve, lider in furnizarea de servicii de cercetare si analiza de date, anunta numirea lui Jitesh Sah ca sef al biroului din Cluj-Napoca.

Jitesh are o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniul analizei si cercetarii, operatiunilor de afaceri si tehnologie, se arata intr-un comunicat remis Business24.

Numirea sa este parte integranta a strategiei de crestere pe termen lung pe care o vizeaza Evalueserve in Europa.

Jitesh va fi responsabil de cresterea centrului prin dezvoltarea de noi modele de afaceri pentru mediul digital, oferind totodata beneficii sporite clientilor care aplica abordarea de tip minte+masina a companiei.

In acelasi timp, va avea si responsabilitatea de a administra centrul din Romania si de a asigura functionalitatea acestuia in baza sistemului de management al securitatii informatiei ISO 27001.

"Sunt onorat de a prelua acest rol in cadrul companiei. Vom continua sa dezvoltam noi talente prin angajarea de personal la nivel local. Ne vom concentra in continuare pe imbunatatirea competentelor locale prin instrumente, tehnologii si procese de ultima ora, in special in domeniile de decizie si a stiintei datelor, machine learning si marketing digital", spune Jitesh.

"Intentionam sa angajam 40-50 de persoane in decursul urmatorilor 2 ani odata cu dezvoltarea centrului si in acelasi timp ne asteptam la o crestere a afacerii de 20-25% in 2017. Exista oportunitati mari pentru angajatii din Romania si sunt incantat de ceea ce ne rezerva viitorul", explica noul sef al Evalueserve.

Evalueserve Romania s-a infiintat in anul 2008, cu scopul de a furniza servicii de cercetare si analiza clientilor europeni. De atunci, a cunoscut o crestere anuala constanta.

In ultimii 8 ani, centrul s-a extins prin adaugarea de noi servicii precum stiintele vietii si ale sanatatii, cercetare financiara si analiza de date. Incepand cu o echipa de 5 analisti, centrul din Romania este sustinut acum de peste 110 analisti cu experienta si competente diverse.

Inainte de a prelua rolul sau actual, Jitesh a condus departamentul de consultanta in tehnologia informatiei si comunicatiei in cadrul Evalueserve. Inainte de a se alatura companiei, a lucrat in firme de varf din domeniul IT unde a creat si a livrat cu succes sisteme de integrare si proiecte de consultanta.

Pushkar Chatterji, care a condus operatiunile din Romania mai bine de sapte ani, s-a mutat la Stockholm in calitate de director general al operatiunilor biroului Evalueserve din Tarile Nordice.

El va avea responsabilitatea de a conduce vanzarile pe conturile existente si de a crea conturi noi, extinzand astfel prezenta Evalueserve in regiune, precum si de a executa planul de crestere multi-anual.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 5204 ori