Florin Cioaba a murit. Autointitulatul rege al romilor avea 58 de ani

Duminica, 18 August 2013, ora 12:21
2024 citiri
Florin Cioaba a murit. Autointitulatul rege al romilor avea 58 de ani

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru Mediafax, ca decesul s-a produs la 11.10, in urma unui stop cardio-respirator.

Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca tatal sau a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Dorin Cioaba a mai spus ca tatal sau se simte "mai bine" dupa interventia facuta vineri, despre care afirma ca a fost una "salvatoare". Tot Dorin Cioaba a spus ca la spitalul Akdeniz Universitesi a fost adusa, pe banii familiei, aparatura medicala inchiriata, necesara pentru tatal sau.

Medicii au montat o inima artificiala

In urma operatiei, Florin Cioaba a avut nevoie de concentrat trombocitar, folosit la transfuzii de sange, au declarat, tot sambata, apropiati ai familiei.

Potrivit surselor citate, la spitalul din Antalya au venit mai multe rude ale lui Florin Cioaba si alti membri ai comunitatii romilor.

Medicii spitalului Akdeniz Universitesi din Antalya i-au montat lui Florin Cioaba, vineri seara, un dispozitiv de asistare circulatorie, care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Procedura, una extrem de riscanta, a durat patru ore si s-a incheiat cu succes.

Potrivit unor apropiati ai familiei, medicii care i-au montat lui Cioaba dispozitivul sunt renumiti in Turcia si in lume pentru astfel de interventii prin care, practic, pacientului i se instaleaza o inima artificiala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Florin Cioaba murit, #rege tigani mort, #cioaba mort , #Lideri