Cat de importante sunt, de fapt, evenimentele la care participi?

Luni, 05 Mai 2014, ora 12:44
2370 citiri
Cat de importante sunt, de fapt, evenimentele la care participi?

Timp de aproape sapte ani nu am participat la nici un fel de eveniment si m-am multumit cu un loc de munca stabil, dar care nu era ce imi doream. De aproximativ patru ani am inceput sa particip, intai in calitate de spectator, apoi ca speaker la o serie de evenimente.

Personal, si in ipostaza de spectator, si in cea de speaker, fiecare eveniment de dezvoltare personala sau de afaceri la care am participat, a adus ceva in plus. Am cunoscut multi oameni, cu unii am demarat proiecte frumoase, pe altii ma bucur sa-i vad crescand proiecte si devenined din ce in ce mai buni in activitatile lor.

De ce ar participa cineva din proprie initiativa la un eveniment? Pentru ca doreste:

- sa isi creasca afacerea

- sa aiba acces la cunostinte si informatii valoroase

- sa isi creeze mai multe oportunitati de dezvoltare

- sa isi mareasca reteaua de oameni cu care dezvolta relatii de ciliate.

In cateva randuri am participat ca si organizator la anumite evenimente si m-am bucurat sa vad oameni care participa si care:

- Vin pregatiti cu multe carti de vizita

- Sunt deschisi si se bucura de noile contacte pe care le-au stabilit

- Vin pregatiti cu strategii de networking, astfel incat sa profite de timpul participarii la conferinta respectiva

- Pun intrebari si profita de participarea lor activa acolo

Sunt multe evenimente organizate in ultima vreme si nu stim la care sa participam si la care nu.

Astazi vreau sa-ti spun de o serie de evenimente la care ar fi bine sa participi.

De ce? In primul rand pentru ca sunt evenimente ce se desfasoara in 11 orase din toata Romania si au ca speakeri doar oameni care au ceva de spus si care vor transmite emotiile si experientele lor personale, participantilor prezenti.

11 orase, 11 speakeri in fiecare dintre ele, 11 minute de discurs pentru fiecare speaker. 11 experiente de nota 11

Evenimentele 11even Experiences pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even se aduc in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul partici-pantilor, pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera. In cadrul evenimentelor Sharing 11even Experiences, o parte a incasarilor totale sunt redirectionate catre sustinerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social etc.

Asadar, daca vrei sa ai parte de o experienta memorabilia si sa cunosti povesti ale unor oameni ca tine, care au crezut in visul lor si au luptat ca sa il atinga, cauta seria aceasta de evenimente si participa si tu la fenomenul 11even.

De ce? Pentru ca vei pleca cu bateriile pline de inspiratie!

Articol semnat de Iulian Serban, fondatorul Think Business, un proiect al STEPS Business Consulting, companie creata pentru a oferi pachete complete de servicii: consultanta, dezvoltarea carierei, training, evenimente.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#evenimente 11even, #11even Experiences 2014 , #Lideri