Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Radu Georgescu tine lectii de antreprenoriat liceenilor

Radu Georgescu tine lectii de antreprenoriat liceenilor


Radu Georgescu, antreprenor in serie si investitor, chairman al GECAD Group, tine lectii de antreprenoriat tinerilor de la liceele de top din tara, in cadrul proiectului Jurnal de Antreprenor.

Dupa Iasi si Timisoara, Jurnal de Antreprenor a ajuns in aceasta saptamana la Brasov, la Colegiul National Andrei Saguna si la Liceul de Informatica Grigore Moisil, urmand ca pe 21 noiembrie, Radu Georgescu sa intalneasca la Cluj-Napoca liceenii de la Colegul National Emil Racovita si de la Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu. In decembrie vor fi organizate intalniri in Arad.

"Imi doresc sa impartasesc din experienta mea celor care pot forma comunitatea antreprenoriala de mai tarziu. Intalnirile la care am participat pana acum mi-au dovedit ca exista foarte multi tineri cu idei dintre care oricand poate aparea creatorul unei supertehnologii sau al unui serviciu inovator cu impact international", spune Radu Georgescu.

Jurnal de Antreprenor a debutat in septembrie anul curent si urmareste sa stimuleze spiritul antreprenorial in licee si in comunitatea de business locala.

Proiectul se desfasoara sub forma unor intalniri periodice cu elevii ce urmeaza cursuri cu profil real (informatica, matematica-informatica) in cadrul unor licee de prestigiu din tara, urmate de intalniri informale cu antreprenori si companii locale, activi in industria de software si a tehnologiilor web.

GECAD Group detine, in prezent, investitii in Avangate, Axigen, Phoenix, GECAD NET, Otomed Medical Center, ePayment (minoritar) si ROL.ro (minoritar).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1679 ori
Citeste mai multe despreradu georgescu jurnal de antreprenor