The Big Pitch 2013: Te asteptam pe scena intreprenoriatului!

Marti, 28 Mai 2013, ora 14:11
1403 citiri
The Big Pitch 2013: Te asteptam pe scena intreprenoriatului!

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Anglia Ruskin University din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti lanseaza in premiera in Romania -"The Big Pitch", o competitie dedicata ideilor de afaceri si tinerilor intreprinzatori.

The Big Pitch va conecta intreprinzatori de succes si business angels cu tineri intreprinzatori aflati la inceput de drum, in cautare de finantare si sprijin pentru planul lor de afaceri.

Competitia The Big Pitch este dedicata absolventilor Scolii ANTREMAN, creata in cadrul proiectului ANTREMAN, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013. Participantii la The Big Pitchse vor bucura de atentia a peste 15 jurati nationali, dar si internationali -intreprinzatori de succes si reprezentanti ai mediului academic.

Competitia ofera premii cu o valoare totala valoare de 22.500 de euro. Prin intermediul competitiei, cele mai bune trei idei de afaceri vor castiga capital, vizibilitate precum si posibilitatea de a stabili parteneriate sau de a primi sfaturi pentru implementarea ideii. Competitia beneficiaza de peste 20 parteneriate media, care vor asigura promovarea competitiei si a participantilor la concurs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#The Big Pitch 2013, #competitie oameni afaceri, #idei afaceri , #Leadership autentic