Stand UP Biz - Intalniri (re)creative de responsabilitate sociala

Marti, 16 Mai 2017, ora 17:25
2126 citiri
Stand UP Biz - Intalniri (re)creative de responsabilitate sociala

Platforma online ComunicatedeAfaceri.ro lanseaza Stand Up Biz - o serie de intalniri informale constructiviste cu reprezentanti ai organizatiilor responsabile social din Romania. Evenimentele Stand UP Biz evolueaza spontan, pe baza discutiilor si a opiniilor invitatilor, plecand de la o tema provocatoare, a carei rezolvare este benefica pentru comunitate.

In primul eveniment din seria Stand UP Biz "Construim un Program de CSR", cu Stelian Muscalu, jurnalist DIGI24, in calitate de speaker-moderator. Participantii sunt oameni care se pricep la CSR, din companii cu programe, proiecte, strategii de responsabilitate sociala.

Intalnirea este gazduita de Stalingrad Laser Tag Arena, care isi va prezenta audientei primul sau program de responsabilitate comunitara.

Evenimentul va avea loc marti, 30 mai, de la ora 19.00. Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, confirmata organizatorului la email contact@standupbiz.ro, sau prin completarea formularului de participare de pe site-ul www.standupbiz.ro.

In Romania, responsabilitatea sociala corporatista este asociata cu marile companii, IMM-urile romanesti fiind prea putin implicate in comunitate intr-un mod articulat.

Constrangerile financiare, umane, administrative sunt invocate ca piedici in adoptarea de catre IMM-uri a practicilor de CSR (studiul "Responsibilitate Sociala in Romania - Focalizare asupra intreprinderilor mici si mijlocii", UNDP Romania, 2011). Autorii studiului, experti in domeniul CSR, recomanda identificarea de solutii realiste, simple, de implicare in comunitate, care nu consuma timp si nu gripeaza activitatea IMM.

Parteneri media eveniment: BIZ, Business24, Cafe Media, CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Comunicatedeafaceri.ro, CSRMedia, Networking Academic, RADOR, StelianMuscalu.ro, Romania Pozitiva, Ziare.com, Z Studio.

Contact: Radu Meirosu, email contact@standupbiz.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Stand UP Biz CSR , #Leadership autentic