Romanian Executive Summit 2018 - Povestea Leadershipului 2.0

Luni, 26 Februarie 2018, ora 17:11
3168 citiri
Romanian Executive Summit 2018 - Povestea Leadershipului 2.0

Orice experienta de antreprenoriat reflecta o poveste unica, animata de personaje inzestrate si temerare, constiente ca succesul se obtine in echipa, la capatul unei calatorii marcate de probe si deveniri. Intocmai ca-n Harap-Alb!

Si in basm, si in business, intr-o prima instanta a leadershipului strategic, transformarea isi afla protagonistul chiar in lider - vioara intai a orchestrei organizationale.

Totodata, modul in care managerul ghideaza activitatea membrilor si se raporteaza la indeplinirea obiectivelor ii va defini calitatea de prima veriga in alcatuirea companiei. Acestea fiind spuse, cum facem corect business pe o piata competitiva?

De patru ani, leadershipul de calitate nu mai este secretul bine ascuns al celor putini. Pentru dezbaterea si constientizarea celor mai importante dinamici din mediul de afaceri, Romanian Executive Summit (RExS), ajuns la cea de-a patra editie, organizeaza in data de 13 aprilie 2018, la Cluj, Hotel Golden Tulip, evenimentul tematic "Povestea Leadershipului 2.0", dedicat managerilor de top din Romania, aflati in functii C-level: CEO, COO, CFO, Managing Partner, General Manager, Director Marketing, Directori HR, Business Partner s.a m.d. Cu prilejul intalnirilor anterioare, RExS s-a remarcat drept un concept de coaching sui-generis pe piata autohtona, un excelent spatiu de intalnire pentru profesionistii care urmaresc o schimbare de paradigma in strategia de management.

Evenimentul "Povestea Leadershipului 2.0" imprumuta idei si concepte din basmul Harap-Alb, articulandu-se in trei workshopuri interactive sustinute de tot atatia traineri consacrati.

Este vorba despre ateliere lucrative centrate pe cele trei unghiuri de abordare majore:

  • "EU" - "Transformarea incepe cu mine. Sau despre calatoria de transformare a lui Harap-Alb" | Sustinut de Rodica Obancea;
  • "ECHIPA" - "Angajamentul se naste in ECHIPA ta! Sau cum Harap-Alb isi face o echipa puternica si reuseste prin aceasta | Sustinut de Madi Radulescu;
  • "ORGANIZATIA" - "Rolul leaderului in ORGANIZATIE! Sau cum se produc rezultatele prin actiunile asumate si implementate de echipa | Sustinut de Ovidiu Toader.

Asadar, workshopurile de executive coaching vor insemna o incursiune in principalele dimensiuni implicate in actul de management - liderul, echipa, organizatia - aflate intr-o relatie de interdependenta.

COACHES:

Rodica OBANCEA, Executive Team & Coach, PCC (ICF)

Coach profesionist, are competente de coaching executiv si de echipa, certificate de International Coach Federation, si crede in valorile leadershipului de top.

Este antrenata sa lucreze cu lideri si echipe, ca sa aduca in organizatii deschiderea catre desavarsirea personala si catre colaborare, ajutand la punerea in practica a potentialului maxim, tradus prin rezultate exceptionale.

Madi RADULESCU, MBA, Executive Coach, PCC, Managing Partner MMM Consulting Intl

Dupa 15 ani de educatie, consultanta, training si facilitare de procese de transformare organizationala, a adaugat pe lista si coachingul executiv.

Madi ii ghideaza pe lideri spre cea mai inalta misiune a lor: conducerea organizatiilor spre performanta.

Ovidiu TOADER, Business Advisor

Ovidiu Toader este business coach, consilier in afaceri si antreprenor, partener in peste 10 companii in ultimele doua decenii, cu cifre de afaceri cumulate de peste 60 de milioane de euro.

Din 2014 lucreaza cu antreprenori si manageri pentru: stabilirea cu claritate a viziunii, a obiectivelor si pentru crearea planului de actiuni.

Ii insoteste pe partenerii lui in implementarea planului de actiuni si in obtinerea rezultatelor pentru a mentine focusul pe profit si eficienta!

Detalii suplimentare despre inscrieri aflati AICI, accesand site-ul oficial.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Romanian Executive Summit 2018 , #Leadership autentic