Romanian Executive Summit 2017 - Anotimpurile Leadershipului

Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 12:35
2286 citiri
Romanian Executive Summit 2017 - Anotimpurile Leadershipului

Ciclurile din natura se transpun si in mediul profesional. In acest sens, valorizarea corecta a provocarilor si schimbarilor intampinate in mediul de afaceri conduce la echilibrul, si implicit, la succesul organizational.

Pentru a fi in pas cu noutatile din acest domeniu, Romanian Executive Summit, comunitatea de lideri care conduce mediul de business din Romania, organizeaza evenimentul "Anotimpurile leadershipului" pentru managerii de top interesati de performanta profesionala.

In data de 25 mai 2017, Romanian Executive Summit (RExS) ii asteapta pe managerii de top din Romania la prima editie din Cluj-Napoca a acestui eveniment deja consacrat pe piata autohtona a coaching-ului profesionist si pune la dispozitie un spatiu de dialog si reflectie inovator pentru profesionisti cu functii C-level din Romania: CEO, COO, CFO, Managing Partner, General Manager, Director Marketing, Directori HR, Business Partner s.a m.d. RExS se afla la a treia editie si reprezinta un concept unic de coaching pentru liderii care isi doresc o reinventare.

Evenimentul "Anotimpurile Leadershipului" este structurat in 4 workshop-uri care vor facilita discutiile asupra perspectivelor asupra conducerii inspirate si dezvoltarii sustenabile a conducatorilor, avand ca titluri:

- "Viziunea iernii este belsugul verii", sutinut de Stefan Andrei;

- "Primavara, noi inceputuri", sustinut de Madi Radulescu;

- "Vara: energia solara a echipei; reflectarea ei in lider", sustinut de Mihai Stanescu;

- "Toamna: sarbatoarea recoltei si lectiile ei", sustinut de Rodica Obancea.

Cei patru executive coach de top din Romaniavor sustine workshop-urile lucrative, intr-un mod cat mai interactiv. Interventia lor se va concentra pe modul in care participantii pot sa descopere potentialul propriei persoane, pentru a lucra cat mai bine cu echipele, constientizand avantajele si defectele, precum si cel mai bune alternative de adaptare la schimbari etc.

"Te invitam sa fii parte dintr-o experienta de invatare si schimbare de perspectiva, dedicata liderilor cu scopul de a dezvolta viziunea personala, reflectia profunda si actiunea inspirata, despre modul in care conducem oamenii sa atinga rezultate semnificative", afirma Rodica Obancea, Executive Coach.

Biletele pentru evenimentul din Cluj-Napoca, Anotimpurile Leadershipului, organizat de ROMANIAN EXECUTIVE SUMMIT, pot fi achizitionate pana pe 25 mai, in regim early bird.

Detalii suplimentare si informatii despre inscrieri aflati AICI, accesand site-ul oficial.

Organizatori:

Rodica OBANCEA, Executive Team & Coach, PCC | Vice - President European Mentoring and Coaching Council

Coach profesionist, care are competente de coaching executiv si de echipa, certificate la nivel international de catre International Coach Federation, Rodica crede in valorile leadershipului de top.

Este antrenata sa lucreze cu lideri si echipe pentru a aduce in organizatii deschiderea catre execelenta personala, colaborare, cat si punerea in practica a potentialului maxim, tradus prin rezultate exceptionale.

Madi RADULESCU, MBA, Executive Coach, Managing Partner MMM Consulting Intl

Dupa 15 ani de educatie, consultanta, training, facilitare de procese de transformare organizationala, Madi a adaugat pe lista si coachingul executiv.

Madi ii ghideaza pe llideri spre misiunea lor cea mai inalta: conducerea profesionala a organizatiilor spre performanta.

Stefan ANDREI, Executive Coach, Presedinte European Mentoring and Coaching Council, Romania

In paralel cu activitatea de executive coach independent, Stefan este antreprenor si managing partner la o firma de consultanta pentru industria farmaceutica. Practica sa de coaching se bazeaza pe o cariera de peste 20 de ani in domenii diverse, de la cercetare si educatie pana la business management.

Stefan le va oferi participantilor informatii si sfaturi necesare pentru antrenarea liderilor la mediul dinamic al oportunitatilor profesionale. Planificarea, precum si metodele de regasire a inspiratiei in mediul business vor fi valorificate intr-o discutie constructiva pentru manageri.

Mihai Stanescu, Executive Coach, Fondator RoCoach

A fondat RoCoach, prima companie de coaching din Romania. A avut primul client, CEO al unei importante companii multinationale, la 25 de ani. A lucrat cu peste 100 de companii din Romania si Europa de Sud-Est. A sustinut mai bine de 4.500 de ore de coaching. A avut ocazia sa fie numit "Coach of the Year" in 2007 si 2013.

Mihai va discuta cu participanti despre cum leadershipul entuziast si asumat determina o strategie si rezultate pe termen lung, conforma cu asteptarile managerilor de top si middle management.

Creative Community

Agentie independenta, cu o vasta experienta in domeniul organizarii de evenimente, in crearea si implementarea campaniilor integrate de marketing si social media.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare:

Alexandra Lucescu / Account Manager

E-mail: alexandra.lucescu@ccommunity.ro

Telefon: 0736.633.763

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Romanian Executive Summit 2017 , #Leadership autentic