Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Marketing for Men - singura conferinta dedicata intelegerii consumatorului masculin

Marketing for Men - singura conferinta dedicata intelegerii consumatorului masculin


Prima editie a conferintei Marketing for Men isi propune sa ajute specialistii din industria marcomm sainteleaga mai bine relatia barbatilor din Romania cu shopping-ul.

Tema conferintei este una care nu a mai fost abordata pana acum in tara noastra, majoritatea clientilor indreptandu-si eforturile de marketing catre femei. Dincolo de puterea de decizie a acestora, rolul si influenta barbatului in decizia de cumparare este la fel de importanta, mai ales in contextul unui climat social in schimbare si al cresterii cumparaturilor online.

Dezbaterile se vor purta in jurul consumatorului masculin, analizand barbatul roman din perspectiva psiho-sociologica si la nivel de trend-uri. Laszlo Nagy (Stilmasculin.ro) si Cezar Ionascu (Domni de Romania) vor analiza noua preocupare pentru imagine si stil in randul barbatilor, iar Ionut Codreanu (Active Watch) va prezenta o analiza a imaginii masculine propagate de media.

Virgil Ricu aduce informatii din cabinetul de psihoterapie despre schimbarile la nivel de mentalitate a barbatilor si despre prietenia speciala dintre ei.

Vom afla despre barbati si din rezultatele unor studii de piata realizate pentru acest target la nivel de regiune si tara. Astfel, Ada Roseti(Discovery Channel) va prezenta rezultatele celui mai recent raport "Species", ce investigheaza comportamentul barbatilor cu varste cuprinse intre 25 si 39 de ani, din regiunea EMEA.

Laura Jimbu (Lighthouse Group) vaprezenta in exclusivitate primele rezultate ale raportului "Men in Romania",ce urmeaza sa se lanseze in curand.

Rodica Mihalache(StarcomMediaVest)prezinta un studiu referitor la perceptia barbatilor romani despre bere. Liviu Toader (Leo Burnett) face o scurta analiza a comportamentului masculin in magazin, plecand de la factorii de influenta si continuand cu identificarea stimulilor, a barierelor de achizitie si descrierea propriu-zisa a procesului decizional.

Conferinta va prezenta si studii de caz ale unor campanii locale din categoriile auto si FMCG ce au targetat barbatii, cu rezultate foarte bune, dar si un exemplu de B2B creativ. De asemenea, un producator de materiale destinate barbatilor care ii analizeaza la nivel de research va prezenta preferintele acestora in domeniu.

Informatii complete despre program si despre participarea la conferinta sunt disponibile pe site-ul oficial. Pentru toti cei care se inscriu pana la data de 3 septembrie inclusiv este disponibil un pret de tip early bird, cu 15% reducere.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1453 ori